Tein eilen pitkästä aikaa piirakkaa:
Ohjeistus:
pohja:
- 250 g maitorahkaa
- 250 g leivontamargariinia
- 4½ dl gluteenitonta jauhoseosta, puolet karkeaa ja puolet jotain muuta
- 1 tl leivinjauhetta
- 50 g juustoraastetta
- valkosipulirouhetta
pohjan päälle ennen täytettä:
- 250 g valkosipuli & yrtit- cuisinea
- 150 g juustoraastetta
- 2 kananmunaa
täyte:
- kylmäsavulohta
- sipulia
- purjoa
- kirsikkatomaatteja
- fetaa
- paprikaa
- valkosipulia murskana
- tilliä
toiminta:
- Nypi jauhot ja rasva
- Lisää rahka ja juustoraaste
- Laita jääkaappiin ja valmista täytteet
- Kauli taikina syvälle uunipellille ja kaada päälle juusto-cuisine seos
- lisää lopuksi muut täytteet
- paista uunin alatasolla n35-45 min 200asteessa
Pohjasta tuli todella hyvä ja rapea, kuvassa siis ko. piirakkapala väärinpäin :):
Kommentit