Se on siinä.Jumankekka, mie olen ihan omin pikku karvasin kätösin sen siihen saanut aikaan.Pakko sanoa tähän väliin, että ei oo sitte miestyövoimaa käytetty :) Mie oon ihan mahottoman ylpee (joskus saa kehuu ittiää :) tosta aikaansaannoksestain.

Enstäh ekaks mie hommasin noita ikkunoita..se on oma tarina sinällään ja naurattaa vieläkin, mutta sitten ostin paikallisesta riistomarketista hiekkapuhallus soraa ja sen päälle tein lecaharkoista sokkelin.Harkot liimasin toisiinsa uretaanilla ja fast-naula-ankkureilla. Sitten tein ikkunoihin pokat jotka liimasin myös uretaanilla ja ankkureilla sokkeliin, Kulmat tuin naulauslevyillä. Pääsyt jotka kuvassa näkyy valkosella on vielä tovin peitettynä aumamuovilla, niihin teen avattavat tuuletusikkunat pleksistä. Sisälle kasvihuoneen pohjalle panin 30x30 pihalaattoja. 

Tomaattikodin ympäröin vielä harkoilla ja tein kukka/kasvipenkin. Istutin siihen talvivalkosipuleita(www.kodinkukat.fi), pensasmustikkaa, salviaa ja jotain punasta hulluruohoo vai mitä seoli..

Ihanata, tulis jo ens kevät!!!!!!!

Työnjohtaja Harmi poseeraa :) Oli himppasen koiruus uretaanissa, kun piti "äipän" kanssa duunata !