1249539506_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tein eilen pitkästä aikaa piirakkaa:

Ohjeistus:

pohja:

  • 250 g maitorahkaa
  • 250 g leivontamargariinia
  • 4½ dl gluteenitonta jauhoseosta, puolet karkeaa ja puolet jotain muuta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 50 g juustoraastetta
  • valkosipulirouhetta

pohjan päälle ennen täytettä:

  • 250 g valkosipuli & yrtit- cuisinea
  • 150 g juustoraastetta
  • 2 kananmunaa

täyte:

  • kylmäsavulohta
  • sipulia 
  • purjoa
  • kirsikkatomaatteja
  • fetaa 
  • paprikaa
  • valkosipulia murskana
  • tilliä

toiminta:

  1. Nypi jauhot ja rasva
  2. Lisää rahka ja juustoraaste
  3. Laita jääkaappiin ja valmista täytteet
  4. Kauli taikina syvälle uunipellille ja kaada päälle juusto-cuisine seos
  5. lisää lopuksi muut täytteet
  6. paista uunin alatasolla n35-45 min 200asteessa

1249539490_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohjasta tuli todella hyvä ja rapea, kuvassa siis ko. piirakkapala väärinpäin :):

1249539520_img-d41d8cd98f00b204e9800998e